вторник, 16 августа 2016 г.

Привітання з Днем знань

Шановні учні, вчителі та батьки!
Сердечно вітаю Вас з Днем знань!

1 вересня - це початок нового навчального року, знаменний день, з якого починається дорога в майбутнє, цікаве життя, наповнене дивовижними відкриттями, радістю пізнання і справжньою дружбою. Світлі спогади про шкільні роки назавжди залишаються у серці кожного з нас, зігріваючи і підтримуючи у найважчих випробуваннях.

Томська область завжди славилася своєю системою освіти. Навіть у непрості роки перебудови саме завдяки зусиллям педагогічних колективів ми змогли зберегти наш освітній комплекс. Багато в чому завдяки самовідданій праці вчителів, викладачів вищої школи ми стали одним з провідних наукових центрів Росії.

Значення освіти в нашій країні зростає з кожним роком, саме знання стають найнадійнішим капіталом, найціннішим внеском у майбутнє людини. Партія «Єдина Росія» ініціювала низку програм у сфері освіти. Всі вони спрямовані на те, щоб створити необхідні умови для дітей і педагогів у школах, для студентів - у Внз.

Вже сьогодні ми бачимо результати реалізації таких програм. В 280 школах нашого регіону впроваджені різні інноваційні програми. Всі підключені до мережі Інтернет. І якщо кілька років тому на кожен комп'ютер у Томській області доводилося 525 дітей, то сьогодні - лише 27. Багато освітні установи нашої області отримали додаткове фінансування в рамках прийнятого «Єдиною Росією» національного проекту «Освіта». Завдяки депутатам фракції "Єдина Росія" в Держдумі Томської області з 1 вересня підвищено зарплату вчителям в середньому на 15%, а тим, хто отримує по самим низьким тарифним ставкам - на 45%.

Мої особливі вітання тим, для кого це свято проходить вперше, - першокласникам! Для них сьогодні вперше дзвенить шкільний дзвінок, у них починається нова, чудова і захоплююча шкільне життя.

Дорогі учні та вчителі! Шановні батьки! Ще раз вітаю вас зі святом, яке для нашого регіону вважається одним із самих головних, - з Днем Знань! Всім міцного здоров'я, благополуччя, щастя, нових здобутків у праці та навчанні! У добрий шлях у країну знань!
Картинка з 1 вересня, з днем Знань

Комментариев нет:

Отправить комментарий